Moltes opcions, molt a prop teu
Dinamis

Activitats paraescolars, ¿si o no?

Realitzar una activitat paraescolar pot tenir molts beneficis, però abans convé analitzar si és el millor moment i quina activitat és la correcta per al teu fill. Pensa en el que l’hi agrada i en el que pot fer millor.

Una activitat paraescolar pot servir-li per fer amistats, descobrir noves aficions i afavorir el seu desenvolupament. Si voleu que tingui èxit, abans d’inscriure’l penseu en el que l’hi agrada al teu fill/a i en el que l’hi pot venir millor en aquest moment.

Per desfogar energía

Si el teu fill/a es molt actiu l’hi encantarà anar a alguna d’aquestes classes:

  • Música i ball: Els hi agrada a casi tots els nens i si el teu fill és inquiet, amb aquesta activitat treurà energia i apendrà a controlar millor els seus moviments.
  • Natació, Judo, Karate, patinatge, Futbol, bàsquet: Sobretot és important a aquesta edat que es practiqui com un joc de col.laboració i no competitiu. A part dels avantatges per a la salut i el control corporal, l’esport ajuda als nens a relacionar-se i reforça la seva voluntat.

O algu més tranquil

Si al teu fill/a l’hi va més lo ‘’Intel.lectual’’, pensa en aquestes activitats:

  • Pintura i manualitats: Si es hàbil amb les mans, aquesta és la seva paraescolar. Potenciarà la seva imaginació i creativitat.
  • Idiomes: El teu fill té una edat perfecta per aprendre qualsevol llengua amb facilitat. L’important es que sigui a través de jocs i que no es converteixi en una altra assignatura més.
  • Escacs: No és habitual que els nens la triïn com a paraescolar, però és una activitat apta per a qualsevol que no sigui nerviós, ja que requereix una bona dosi d’atenció. Exercita la memoria i fomenta la capacitat de concentració i d’anàlisi.

¡Qué útil!

L’activitat paraescolar no és una clase de reforç. Quan escullis la del teu fill/a, no pensis en com l’hi servirá en un futur, sino en com el beneficia ara.

2


activitatsdirigides
lliguesbasquet
activitatsinfantils
casals

Agenda Veure tots els esdeveniments

Cap esdeveniment programat

  • bar (espai social)
  • Parc infantil
  • Piscina
  • Pavelló
bar (espai social)1 Parc infantil2 Piscina3 Pavelló4
Dinamis Esport. C/ Travessera de Gràcia,419 08025 BARCELONA Tel. 93 455 59 14 Fax 93 436 41 17
Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies