Moltes opcions, molt a prop teu
Dinamis

Política de privacitat

DINAMIS ESPORT I SERVEIS ESCOLARS S.L.U.., endavant, DINAMIS, té com a objectiu respectar la privacitat dels seus usuaris i protegir les dades de caràcter personal que aquests puguin facilitar a través de la website www.dinamis.com.es i els seus formularis.

L’usuari consent expressament i inequívocament que les dades personals facilitades a través de les comunicacions amb DINAMIS siguin incorporades en els fitxers dels quals és titular així com al tractament automatitzat, o no, d’aquells amb l’objecte de remetre-li comunicacions comercials, promocionals o publicitàries.

S’informa als usuaris que aquest consentiment també ho serà per a la cessió o comunicació de les dades incloses en els fitxers a empreses associades o col·laboradores del titular (Liceo Pàlcam S.L.U, Pàlcam Educació S.L.U, Fundació cultural Pàlcam S.L.U) amb la finalitat de què aquestes puguin tractar les dades de caràcter personal amb les mateixes finalitats.

DINAMIS informa que ha adoptat les mesures de seguretat tècniques i organitzatives necessàries per a garantir la seguretat e integritat de les dades, així com per evitar la seva pèrdua, tractament o accés no autoritzat conforme a la legislació vigent en matèria de protecció de dades en tant a l’estat de la tecnologia i la natura de les dades emmagatzemades.

Aquest consentiment pot ser revocat i per això els usuaris poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dirigint una comunicació per escrit al domicili social de DINAMIS (c/Travessera de Gràcia, 419, 08025 Barcelona)  incloent-hi fotocòpia del seu DNI o altre document identificatiu similar.

XARXES SOCIALS

DINAMIS està present en Facebook. Per aquest motiu assumeix el paper de Responsable del Tractament de les dades incloses en els seus perfils com a conseqüència dels amics, likes, followers o seguidors, comentaris, pins…

L’usuari accepta expressament estar sotmès a les condicions i terminis que, en matèria de privacitat, disposen les diferents xarxes socials o plataformes on DINAMIS està present, facultant a aquest a utilitzar els mitjans que les mateixes xarxes li permetin per poder informar als usuaris sobre les diferents activitats i serveis que realitza.

MODIFICACIONS

La present Política de Privacitat podrà actualitzar-se en qualsevol moment d’acord amb les necessitats de la website i futurs canvis legislatius en matèria de privacitat, reservant-se DINAMIS aquest dret en exclusiva.

DADES DE CONTACTE

DINAMIS ESPORT I SERVEIS ESCOLARS S.L.U.
Castillejos, 365
08025 Barcelona
www.dinamis.com.es

abrusel@dinamis.es


activitatsdirigides
lliguesbasquet
activitatsinfantils
casals

Agenda Veure tots els esdeveniments

Cap esdeveniment programat

  • bar (espai social)
  • Parc infantil
  • Piscina
  • Pavelló
bar (espai social)1 Parc infantil2 Piscina3 Pavelló4
Dinamis Esport. C/ Travessera de Gràcia,419 08025 BARCELONA Tel. 93 455 59 14 Fax 93 436 41 17
Copyright 2020- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies